Reiki Healing


Reiki er japansk og betyder Universel (Rei) og Livsenergi (KI). Healing handler om helheden. Kroppen, sindet og ånden. Alle tre er lige vigtige for vores samlede helbred, generelle livsenergi og evne til at navigere mod vores eget mål og formål.


Hvordan foregår en behandling med Reiki Healing?

En Reiki behandling indledes typisk med en samtale om klientens problemstilling. Behandlingen er nænsom og blid, hvor Reiki healeren placerer herefter sine hænder på en række forskellige positioner på kroppen, først på hovedet og forsiden derefter på bagsiden af kroppen.

Behandlingen foregår ved at du ligger på briksen under et tæppe, fuldt påklædt. Jeg lægger mine hænder på din krop, koncentreret om de problemområder du kommer med. Ved en prøvebehandling kan du evt. også sidde på en stol og blive behandlet på begge sider på en gang. Reiki Healing kan enten udføres som en selvstændig behandling eller som en del af en zoneterapi- eller massagebehandling. Behandlingen kan vare fra ½ til 1½ time.

Hvordan virker Reiki Healing?

Reiki healing er et healingssystem, der styrker evnen til at tage ansvar i livet og dermed hjælpe den enkelte med at foretage ændringer i holdning og livsstil, der skal til for at leve et gladere og sundere liv.

Reiki healing er en metode til at helbrede kroppen. Reikihealeren kanaliserer livsenergi gennem hænderne til modtageren via det japanske håndhealingssystem, hvorved at behandleren aktiverer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.

Energien virker, hvor modtageren har mest brug for den, frigør energiblokeringer, frigør kroppen for affaldsstoffer og arbejder med at genoprette balance. Energien er den livskraft, der strømmer gennem den fysiske krop, gennem chakraer og meridianer for at nære celler, væv og organer.

Hvad kan behandles med Reiki Healing?

Mange sygdomme opstår ude i det psykiske og følelsesmæssige og viser sig først senere i den fysiske krop. I alle disse tilfælde kan Reiki Healing hjælpe med at komme sygdommene til livs. Reiki healing kan ikke erstatte lægelig behandling.

Reiki Healing kan behandle smerter, stress, hovedpine, træthed, spændinger, søvnproblemer, mave- og tarmproblemer, hormonelle problemer, psykiske problemer, chok og traumer.


Reiki 2 fjernhealing

Reiki Healing tilbydes også som fjernhealing. Ved fjernhealing indstiller jeg mig på dig, og dine oplysninger om problemområder. Jeg visualiserer, føler og tænker på personen eller situationen mellem min hænder. Og lader min opmærksomhed gå, hvor den ønsker at gå. Du skal oplyse dit navn og by for jeg kan sende fjernhealing. Du skal helst ligge eller sidde ned i stille og afslappet tilstand på det aftalte klokkeslæt mens jeg sender healingen. Under og efter healingen vil du måske kunne opleve stikken og prikken i de forskellige områder. Varme eller kulde i koppen. Stor afslappethed og evt. en følelse af vægtløshed. Somme tider optræder forbedringer med det samme, somme tider skal der flere gange til. Drejer det sig om kroniske symptomer er det en god idé at sende fjernhealing fire dag i træk, eventuelt i flere uger.