Hot stone massage


Massage med varme sten, der har ligget i 50 grader varmt vand. De runde, flade sten bruges som redskab til at øge dybden og virkningen af massagen. Det øger blodcirkulationen og giver god smertelindring ved nerve- og muskelsmerter.

Formålet med at varme stenene op til hot stone massage er, at varmen fra stenene skal trænge ind i kroppen og hjælpe musklerne til at løsne op. Samtidig vil du også mærke, hvordan varmen fra stenene breder sig i hele kroppen og øger blodgennemstrømningen.

Fordele ved hot stone massage


Hot Stones massage er en komplementær og alternativ praksis, som er kendt for at fremme dyb afslappelse og forbedret blodcirkulation. Den beroligende varme fra de varme massagesten lindrer muskelspændinger smerter og stress.

Hot Stones er et fantastisk hjælpemiddel til at udføre en beroligende og afslappende massage. Ved brug af de varme massagesten får du nemlig en oplevelse af, at alle dine muskler løsnes op. Dette skyldes, at den varme, som stenene udsender, stille og roligt trænger ind i dine muskler og virker enormt afspændende.

På den måde kan jeg også meget lettere komme til dine ømme muskler samt få dem udspændt i endnu højere grad. Denne urgamle, indianske massageteknik har terapeutiske virkninger på din krop, og du vil blive henledt til et univers, hvor ingen stress påvirker hverken din krop eller sjæl.