Ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi kan spores over 3.000 år tilbage i tiden, og findes indenfor forskellige folkeslag. Herhjemme er ansigtszoneterapien en forholdsvis ny behandlingsform, hvor det er muligt at behandle på linje med fodzoneterapi.

I den her form for ansigtszoneterapi behandles også på det æteriske energifelt. Det udgør vores overskudslegeme, vores hukommelses legeme og vores vækstlegeme. Der kan ligge meget der og forstyrre vores energi. For at have en god funktion i dette felt, er det vigtigt, at der er overensstemmelse mellem den, vi er, og det vi viser, gør eller udtrykker. Ellers kan der opstå ubalancer, energistrømme kan hæmmes og immunforsvar svækkes, så man nemmere bliver syg.

Fordele ved zoneterapi i ansigtet

Ansigtet er et holografisk område på kroppen ligesom fødderne, ørerne, hænderne og øjnene. En af fordelene ved ansigtszoneterapi er, at man kommer mere direkte kontakt med det centrale nervesystem. Derfor er den her terapiform særlig velegnet til at behandle stress, anspændthed, og ubalancer opstået på grund af psykiske påvirkninger som eksempelvis sengevædning, astma, fordøjelsesproblemer, hovedpiner og migræner, koncentrationsbesvær, indlæringsvanskeligheder og hyperaktivitet f.eks. ADHD, ADD med mere.

Ansigtszoneterapien går ind og skubber til klientens selvhelbredende kræfter. Ekstra gevinst ved at behandle i ansigtet er, at den øgede blodgennemstrømning er god mod rynker.

Reaktioner og bivirkning ved behandling

Reaktioner på behandling kan være bedre søvn, mere udhvilet fysisk og psykisk. Psykiske reaktioner som gråd, befrielse og glæde. Kulderystelser (pga. blodsukkerfald -juice og lidt at spise hjælper). Tørst – drik rigeligt vand efter behandling.
Der kan efter behandlingen komme influenzalignende symptomer, gamle sygdomme kan kort bryde ud, for derefter at forsvinde. Ekstra eller ændret udskillelse af sved, urin, afføring, slim. Kroppen udrenser for at komme af med affaldsstoffer.

Ansigtszoneterapien kan kombineres med andre behandlingsformer, og den kan stå alene. Behandlingen tager ca. 60 minutter.